Agenda

13
June
2016

Congres NulNu 2016: Bouwkwaliteit borgen, berekenen en beoordelen

Mediaplaza, Jaarbeurs Utrecht

Duurzaamheid biedt in de bouw- en installatiesector grote economische kansen op weg naar een circulaire economie. Kwaliteitsborging wordt daardoor nóg belangrijker. Bouwkwaliteit borgen, berekenen en beoordelen staat centraal op het congres NulNu.

Er zijn vele tools en methodieken beschikbaar om te borgen, berekenen en beoordelen. Hoe raak je wegwijs? Welke selecteer je voor ontwerp, of voor toetsing en garantie? Tijdens NulNu 2016 staan onder meer de nZEB-tool, de AQSI-tool, BENG2020 en de C2C-toolbox centraal. Mede aan de hand van deze tools belichten de sprekers vanuit de perspectieven people, planet, profit hun kijk, kennis en ervaring voor het realiseren van duurzame bouwkwaliteit.

Het programma is opgebouwd uit 6 plenaire presentaties en 2 rondes masterclasses waarin men kiest uit 5 verdiepende presentaties. Op de kennismarkt staan verschillende organisaties met tools en methodieken. Tot 16 mei geldt een aantrekkelijke vroegboekkorting. Kijk voor meer informatie over het programma, inschrijven en deelname aan de kennismarkt op www.nul-nu.nl.  NulNu 2016 wordt georganiseerd door vereniging DNA in de Bouw en Jaarbeurs.