Agenda

25
April
2016

Nul op de Meter introductie workshop

Heerhugowaard

Maak vrijblijvend kennis met Nul op de Meter. Een betere woning, energieneutraal en dat met gelijke woonlasten voor de bewoners. Het kán en dat laten we graag zien.

Workshop Nul op de Meter

Datum: 25 april
Tijd: 14.00 tot 17.00 uur
Adres: MFA de Horst: Van Eedenplein 5, 1702 GW Heerhugowaard

Inhoud workshop

Tijdens deze intensieve kennismaking met Nul op de Meter komen alle aspecten van Nul op de Meter renoveren aan bod. Van financiering en wetgeving tot prestatiegarantie en bewoners in Nul op de Meter renovatie. Centraal staat de vraag: Hoe kun je Nul op de Meter inzetten als middel om comfortabel en betaalbaar wonen mogelijk te maken?

Tijdens het bespreken van de verschillende aspecten inventariseren we ideeën, meningen en het beeld dat de deelnemers hierbij hebben. 

Hierdoor krijgt u niet alleen inzicht in Nul op de Meter renoveren, maar ook een eerste indruk van de mogelijkheden binnen uw organisatie. Dit inzicht kunt u goed gebruiken om eventuele vervolgstappen te bepalen. 

De onderwerpen die in ieder geval aan de orde komen tijdens de Nul op de Meter introductie workshop zijn:

  • Comfortabel en betaalbaar wonen door Nul op de Meter
  • Nieuw businessmodel voor corporaties door Nul op de Meter
  • Wetgeving Energieprestatievergoeding
  • Van aanbesteden naar afnemen
  • Van aannemen naar aanbieden
  • Prestatiegarantie
  • Bewoners in Nul op de Meter projecten

Aan het eind van de workshop lopen we gezamenlijk de wijk in waarbij we thuis bij een bewoner een kijkje mogen nemen en horen hoe het wonen in een Nul op de Meter woning bevalt.

Let op: Er is beschikbaarheid voor maximaal 10 personen. De workshop van 25 april is helaas vol, maar je kunt je opgeven voor de volgende workshop op 23 mei.