Agenda

27
October
2016

Jaarcongres: Stroomversnelling, op weg naar een duurzame gebouwde omgeving

"De Heerlickheijd van Ermelo" te Ermelo

Verduurzaming van onze bestaande woningvoorraad is één van de grootste bouwkundige opgaven waar we voor staan. Om onze klimaatdoelstellingen, een energieneutrale gebouwde omgeving in 2050, te kunnen behalen moet er nog heel veel gebeuren. Leen van Dijke, voorzitter van Stroomversnelling, neemt ons mee in de uitdagingen die hiermee gemoeid zijn.

De titel van dit 13e jaarcongres van de Vereniging BWT Nederland is “De Rol van BWT, van Coach tot Scheidsrechter” en kijkt naar de grote veranderingen die het vakgebied zal ondergaan door de komst van de Omgevingswet en de Private Kwaliteitsborging. Uiteraard is er veel aandacht voor het Besluit Bouwwerken Leefomgeving, de Wet Kwaliteitsborging in de bouw en alle aspecten van de Omgevingswet, maar centraal staat ook de veranderende rol.

Aanmelden

Het congres is gratis toegankelijk voor alle individuele leden van de vereniging Bouw & Woningtoezicht Nederland. Daarnaast mogen per gemeentelijk, GOL of geassocieerd lid twee personen gratis deelnemen aan het congres. Niet leden zijn uiteraard ook welkom. Zij betalen € 375,- voor deelname aan dit congres. Leden van Provero of van de VVM die niet lid zijn van de VBWTN betalen € 100,-.

Het programma bestaat uit een plenair ochtendprogramma en een middag met 20 verschillende  workshops.

Inschrijving kan tot uiterlijk 20 oktober 2016. Aanmelden kan via de inschrijfpagina op www.vereniging-bwt.nl deze is ook te vinden via www.bwtinfo.nl .

Aanmelden kan via de inschrijfpagina op www.vereniging-bwt.nl deze is ook te vinden via www.bwtinfo.nl Zorg wel dat u snel inschrijft, wij hanteren per workshop een maximaal aantal inschrijvingen, waardoor in aanloop naar het congres, volgeboekte workshops worden gesloten.

deelnemen