Agenda

10
October
2019

Kennisversnellingsdag – 10 oktober

Kennisversnellingsdagen staan in het teken van kennis en ervaring delen. De vaste onderdelen van deze dagen zijn de CrashCourse, een compacte workshop waarin alle aspecten van renoveren en bouwen met hoge ambities (nul-op-de-meter) aan bod komen en Bewonersparticipatie, met lessen die we geleerd hebben over bewoners in nul-op-de-meter renovatietrajecten.

Parallel aan de vaste onderdelen wordt er een verdiepingsprogramma aangeboden met actuele onderwerpen, mede aangedragen door onze leden. Tijdens de vierde kennisversnellingsdag staat het verdiepingsprogramma in het teken van het matchen van vraag en aanbod (de business case), kwaliteitskaders ontrafeld en corporatie-ervaringen. Bewonersperikelen voor, tijdens en na de renovatie en samen met aanbieders voorbereiden, renoveren en beheren van NOM-woningen

De kennisversnellingsdagen organiseren we samen met BOB, de welbekende opleidingsorganisatie. Hierdoor kunnen we deze dagen ook onder de aandacht brengen van een grotere groep (niet-leden).

Niet-leden kunnen deze dagen tegen kleine bijdrage van €59,- ook bijwonen.

Voor leden van Stroomversnelling zijn de dagen uiteraard gratis.

Aanmelden Kennisversnellingsdag 10 oktober
(06-12345678)
Helaas kan het voorkomen dat de bevestigingsmail die verstuurd wordt na het invullen van dit formulier in uw spam-folder belandt.
Bezig met versturen

Privacy Verklaring Stroomversnelling


Niet-leden kunnen deze dagen tegen kleine bijdrage van €59,- ook bijwonen.