Agenda

31
May
2017

Uitreiking Green Leader Award 2017

Rai Amsterdam

Dutch Green Building Council organiseert, in samenwerking met PropertyNL en PROVADA, in 2017 de tweede verkiezing van de Green Leader Award. Deze award wordt jaarlijks uitgereikt aan leiders in de bouw- en vastgoedsector (of daaraan gerelateerd) die zaken echt fundamenteel anders doen of grote ambities hebben om een doorslaggevende rol te spelen bij het verduurzamen van de bestaande bouw. De winnaar wordt uitgedaagd om een jaar lang kennis te delen en leiderschap te tonen om verduurzaming verder te versnellen.

De genomineerden voor de Green Leader Award zijn: Lex de Boer (directeur-bestuurder Lefier), Peter Göbel (Directeur ING Real Estate Finance), Lot van Hooijdonk (Wethouder Gemeente Utrecht), Harm van Oorschot (Directeur centrale diensten Lidl Nederland) en Coert Zachariasse (CEO Delta Development)

Stemmen kan tot 24 mei, het publiek bepaalt uiteindelijk wie er tot winnaar van de Green Leader Award wordt benoemd. De uitreiking vindt plaats op 31 mei om 15.30 uur tijdens PROVADA in RAI Amsterdam.

deelnemen