Energielinq

Energielinq is een verzamelplaats van kennis, ervaring en experts opgedaan tijdens het innovatieprogramma van Energiesprong en Stroomversnelling.

Op Energielinq zijn kennis, ervaring en experts op het gebied van Nul op de Meter verzameld op één plek. De kennishub biedt support aan corporaties, aanbieders, gemeenten en netbeheerders. Kennisinstituten, onderwijsinstellingen en commerciële organisaties kunnen op basis van de aanwezige kennis en ervaring producten maken zoals opleidingen, publicaties etc.

Hoe het werkt

Op Energielinq.nl kan je zoeken naar handige documenten en tools per doelgroep, per stap in het Nul op de Meter proces. Door deze combinatie vind je de kennis die relevant is voor jouw in de betreffende fase. Aan de rechterkant van de pagina zie je ook direct wat dezelfde fase betekent voor andere betrokken.

De stappen (kennismaken – starten – NOM verbouwing (ver)kopen – renovatie voorbereiden – realisatie – wonen –  en tot slot monitoring) zijn niet in cement gegoten. We geven aan wat er in het algemeen bij een bepaalde fase komt kijken maar de realiteit is dynamischer. Toch kan het een handvat bieden.

Naast het zoeken via deze stappen, kan je ook zoeken via de zoekfilters of een zoekwoord intypen in de zoekbalk rechtsboven.