Zoeken

Generic filters
Exact matches only
Stroomversnelling op linkedinStroomversnelling op twitterStroomversnelling op youtubeStroomversnelling op flickr

agenda

Stroomversnelling stimuleert kennisdeling en netwerken en werkt samen met haar leden aan oplossingen voor de duurzame transitie van de gebouwde omgeving. Tijdens de online en offline events wordt Stroomversnelling wordt kennis gedeeld en samengewerkt aan ontwikkeling en innovatie. De data van de evenementen tref je in onderstaande agenda. Als lid ontvang je een persoonlijke uitnodiging voor de events.

 • Alles

  Je vindt hier alle events van Stroomversnelling op chronologische volgorde. Wil je specifieker zoeken? Gebruik dan deze tabs om de verschillende categorieën te bekijken. Voor events van andere partijen in de sector klik op de tab ‘events derden’.

 • ALV
 • Congressen
 • Energy-Up webtalks

  In aanloop naar Energy-Up worden actuele onderwerpen online besproken met volop gelegenheid tot interactie. 

 • Events derden
 • Samenwerkdagen

  Drie á vier keer per jaar komen we met alle leden bij elkaar om actuele onderwerpen te bespreken en werken we aan oplossingen. Deze samenwerkdagen zijn exclusief voor leden. Daarbij nodigen we af en toe experts uit die kennis en inhoud willen inbrengen en aspirantleden.

 • Thema events

  We organiseren regelmatig events die aansluiten bij een bepaald thema. Bijvoorbeeld om kennis te maken met bepaalde ontwikkelingen in de markt, bij lanceringen van nieuwe overeenkomsten of diensten en vrije samenwerkdagen in verschillende vormen, zoals een hackathon.

06
Jun
Utrecht

Biobased verduurzamen van bestaande bouw

Events derden

inschrijven Meer info
02
Jul
online

Energy-Up webtalk: Lokale samenwerking warmte: waar beginnen?

Energy-Up webtalks

inschrijven Meer info