Zoeken

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Stroomversnelling op linkedinStroomversnelling op twitterStroomversnelling op youtubeStroomversnelling op flickr

agenda

Het hele jaar door organiseren we events waarbij leden en soms ook niet-leden elkaar kunnen ontmoeten. We delen kennis en gaan met elkaar op zoek naar oplossingen. Ontdek hier onze verschillende events en meld je aan.

 • Alles

  Je vindt hier alle events op chronologische volgorde. Wil je specifieker zoeken? Gebruik dan deze tabs om de verschillende categorieën te bekijken.

 • Energy-Up

  Energy-Up is onze jaarlijkse conferentie. Zo’n 350 leden en niet-leden kunnen zich inschrijven voor dit event. Ook dit jaar hebben we weer een uitgebreid programma met interessante sprekers. Voorgaande edities waren uitverkocht dus wees er snel bij. Energy-Up is kosteloos voor leden van Stroomversnelling.

 • Kennisversnellingsmiddag

  Enkele keren per jaar komen we bij elkaar voor het delen van kennis en ervaring. Dit event is toegankelijk voor iedereen die werkt aan verduurzaming van de gebouwde omgeving. Er is een breed aanbod van thema’s en verdieping. Een terugkerend onderdeel is de Crash Course nul-op-de-meter. Kennisversnellingsmiddagen zijn kosteloos toegankelijk voor leden. Niet-leden betalen 50 Euro excl BTW per persoon.

 • Samenwerkmiddag

  Drie á vier keer per jaar komen we met alle leden bij elkaar om actuele onderwerpen te bespreken en werken we aan oplossingen. Deze samenwerkmiddagen zijn exclusief voor leden. Daarbij nodigen we af en toe experts uit die kennis en inhoud willen inbrengen en aspirantleden.

 • Thema events

  We organiseren regelmatig events die aansluiten bij een bepaald thema. Bijvoorbeeld om kennis te maken met bepaalde ontwikkelingen in de markt, bij lanceringen van nieuwe overeenkomsten of diensten en vrije samenwerkdagen in verschillende vormen, zoals een hackathon.

14
nov
Nieuwegein

Bestuurdersdiner 2019

Thema events

Op donderdag 14 november a.s. vindt voor de vierde keer het jaarlijks bestuurdersdiner van Stroomversnelling plaats. Met bestuurders van onze leden en partners zijn we te gast bij DigiBase | VolkerWessels in Nieuwegein.

inschrijven Meer info
27
nov
Utrecht

Samenwerkmiddag

Samenwerkmiddag

Het hoofdthema van deze Samenwerkmiddag is 'Van aannemer naar aanbieder'. Tevens kun je in twee rondes deelnemen aan twee van de vier deelsessies. De thema's voor de deelsessies zijn Prijs van duurzaamheid, Communities, Blik van de Bank en we gaan weer verder met de Wijkaanpak. We sluiten de dag af met een plenaire wrap-up en gezellige borrel.

inschrijven Meer info
27
nov
Utrecht

Deep Dive NOM keur en NOM in stappen voor corporaties & gemeenten

Thema events

Wat is er nodig om te kunnen garanderen dat een woning over tien jaar nog steeds presteert zoals op dag één beloofd is? Wat omvat een kwaliteitskader precies en hoe integreer je dit in beleid, inkoopstrategie en samenwerkingen met bouwers en ontwikkelaars? En hoe kan dit bijdragen aan de enorme verduurzamingsopgave waar we voor staan? Deze vragen beantwoorden we tijdens de Deep Dive NOM keur en NOM in stappen.

inschrijven Meer info
03
dec
Utrecht

Seminar Zomercomfort

Thema events

De headlines over zomercomfort vliegen je om de oren, de minister heeft haar mensen aan het werk gezet om tot een nieuwe norm te komen. Tijdens dit seminar maken we je wegwijs in de nieuwe regelgeving en helpen we je in te schatten wanneer je voor welke norm en/of beoordelingsmethodiek kiest.

inschrijven Meer info
04
dec
Utrecht

Kennisversnellingsmiddag

Kennisversnellingsmiddag

Stroomversnelling organiseert de Kennisversnellingsmiddag. Iedereen die aan de slag gaat met het verduurzamen van woningen of wijken is welkom.

inschrijven Meer info