Zoeken

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Stroomversnelling op linkedinStroomversnelling op twitterStroomversnelling op youtubeStroomversnelling op flickr

agenda

Stroomversnelling stimuleert kennisdeling en netwerken en werkt samen met haar leden aan oplossingen voor de duurzame transitie van de gebouwde omgeving. De evenementen worden online, en indien mogelijk, op locatie aangeboden. De data van de evenementen tref je in onderstaande agenda. Als lid ontvang je een persoonlijke uitnodiging voor de events.

 • Alles

  Je vindt hier alle events op chronologische volgorde. Wil je specifieker zoeken? Gebruik dan deze tabs om de verschillende categorieën te bekijken.

 • ALV
 • Energy-Up Webtalks

  In aanloop naar Energy-UP worden actuele onderwerpen online besproken met volop gelegenheid tot interactie. Live deelnemen aan de webinars is exclusief voor leden.

 • Ontwikkeltafels

  Het mechanisme van Stroomversnelling om de verschillende stakeholders met elkaar in dialoog te laten gaan en samen tot oplossingen te komen.

 • Samenwerkdagen

  Drie á vier keer per jaar komen we met alle leden bij elkaar om actuele onderwerpen te bespreken en werken we aan oplossingen. Deze samenwerkdagen zijn exclusief voor leden. Daarbij nodigen we af en toe experts uit die kennis en inhoud willen inbrengen en aspirantleden.

 • Thema events

  We organiseren regelmatig events die aansluiten bij een bepaald thema. Bijvoorbeeld om kennis te maken met bepaalde ontwikkelingen in de markt, bij lanceringen van nieuwe overeenkomsten of diensten en vrije samenwerkdagen in verschillende vormen, zoals een hackathon.

25
jan
online

Van visie naar uitvoering; starten met de WUP

Thema events

inschrijven Meer info
11
mei
Den Haag

Save-the-date: Energy-Up 2022

houd me op de hoogte Meer info