Zoeken

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Stroomversnelling op linkedinStroomversnelling op twitterStroomversnelling op youtubeStroomversnelling op flickr

agenda

Het hele jaar door organiseren we events waarbij leden en soms ook niet-leden elkaar kunnen ontmoeten. We delen kennis en gaan met elkaar op zoek naar oplossingen. Ontdek hier onze verschillende events en meld je aan.

 • Alles

  Je vindt hier alle events op chronologische volgorde. Wil je specifieker zoeken? Gebruik dan deze tabs om de verschillende categorieën te bekijken.

 • ALV
 • Energy-Up

  Energy-Up is onze jaarlijkse conferentie. Zo’n 350 leden en niet-leden kunnen zich inschrijven voor dit event. Ook dit jaar hebben we weer een uitgebreid programma met interessante sprekers. Voorgaande edities waren uitverkocht dus wees er snel bij. Energy-Up is kosteloos voor leden van Stroomversnelling.

 • Kennisversnellingsdagen

  Enkele keren per jaar komen we bij elkaar voor het delen van kennis en ervaring. Dit event is toegankelijk voor iedereen die werkt aan verduurzaming van de gebouwde omgeving. Er is een breed aanbod van thema’s en verdieping. Een terugkerend onderdeel is de Crash Course nul-op-de-meter. Kennisversnellingsmiddagen zijn kosteloos toegankelijk voor leden. Niet-leden betalen 50 Euro excl BTW per persoon.

 • Samenwerkdagen

  Drie á vier keer per jaar komen we met alle leden bij elkaar om actuele onderwerpen te bespreken en werken we aan oplossingen. Deze samenwerkdagen zijn exclusief voor leden. Daarbij nodigen we af en toe experts uit die kennis en inhoud willen inbrengen en aspirantleden.

 • Thema events

  We organiseren regelmatig events die aansluiten bij een bepaald thema. Bijvoorbeeld om kennis te maken met bepaalde ontwikkelingen in de markt, bij lanceringen van nieuwe overeenkomsten of diensten en vrije samenwerkdagen in verschillende vormen, zoals een hackathon.

12
mrt
Utrecht

Samenwerkdag 12 maart

Samenwerkdagen

inschrijven Meer info
19
mrt
Nijmegen

Wijkentour: Dukenburg Nijmegen 19 maart

inschrijven Meer info
16
apr
Sliedrecht

Wijkentour: Sliedrecht-Oost 16 april

inschrijven Meer info
28
mei
Zoetermeer

Wijkentour: Palenstein Zoetermeer 28 mei

inschrijven Meer info
25
jun
Utrecht

Samenwerkdag 25 juni

Samenwerkdagen

inschrijven Meer info
24
sep
Utrecht

Samenwerkdag 24 september

Samenwerkdagen

inschrijven Meer info
12
nov
Utrecht

ALV 2020

ALV

inschrijven Meer info
03
dec
Utrecht

Samenwerkdag 3 december

Samenwerkdagen

inschrijven Meer info