Zoeken

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Stroomversnelling op linkedinStroomversnelling op twitterStroomversnelling op youtubeStroomversnelling op flickr

agenda

Het hele jaar door organiseren we events waarbij leden en soms ook niet-leden elkaar kunnen ontmoeten. We delen kennis en gaan met elkaar op zoek naar oplossingen. Ontdek hier onze verschillende events en meld je aan.

 • Alles

  Je vindt hier alle events op chronologische volgorde. Wil je specifieker zoeken? Gebruik dan deze tabs om de verschillende categorieën te bekijken.

 • Energy-Up

  Energy-Up is onze jaarlijkse conferentie. Zo’n 500 leden en niet-leden kunnen zich inschrijven voor dit event. Ook dit jaar hebben we weer een uitgebreid programma met interessante sprekers. Voorgaande edities waren uitverkocht dus wees er snel bij. Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt. Energy-Up is kosteloos voor leden van Stroomversnelling.

 • Kennisversnellingsmiddag

  Enkele keren per jaar komen we bij elkaar voor het delen van kennis en ervaring. Dit event is toegankelijk voor iedereen die werkt aan verduurzaming van de gebouwde omgeving. Er is een breed aanbod van thema’s en verdieping. Een terugkerend onderdeel is de Crash Course nul-op-de-meter. Kennisversnellingsmiddagen zijn kosteloos toegankelijk voor leden. Niet-leden betalen 50 Euro excl BTW per persoon.

 • Samenwerkmiddag

  Drie á vier keer per jaar komen we met alle leden bij elkaar om actuele onderwerpen te bespreken en werken we aan oplossingen. Deze samenwerkmiddagen zijn exclusief voor leden. Daarbij nodigen we af en toe experts uit die kennis en inhoud willen inbrengen en aspirantleden.

 • Thema events

  We organiseren regelmatig events die aansluiten bij een bepaald thema. Bijvoorbeeld om kennis te maken met bepaalde ontwikkelingen in de markt, bij lanceringen van nieuwe overeenkomsten of diensten en vrije samenwerkdagen in verschillende vormen, zoals een hackathon.

23
May
Houten

Samenwerkmiddag

Samenwerkmiddag

Deze Samenwerkmiddag staat in het teken van de tender Renovatieversneller. Verder kan je twee van de vier deelsessies bijwonen. Voor de eerste ronde kun je kiezen uit EPV in de praktijk & Circulariteit en de energietransitie. Voor de tweede ronde kun je kiezen uit Nieuwe positionering van Beheer en Onderhoud & de Wijkaanpak.

inschrijven Meer info
13
Jun
Nader te bepalen

Kennisversnellingsmiddag

Kennisversnellingsmiddag

Stroomversnelling organiseert in samenwerking met bouwopleider BOB de Kennisversnellingsmiddag. Iedereen die aan de slag gaat met het verduurzamen van woningen of wijken is welkom.

inschrijven Meer info
2
Oct
Rotterdam

Energy-Up 2019

Energy-Up

Energy-Up staat dit jaar in het teken van opschaling. Samen met koplopers in de markt onderzoeken we waar we staan en hoe we kunnen versnellen. Traditiegetrouw is er veel ruimte om elkaar te ontmoeten en inspireren.

inschrijven Meer info
7
Nov
Nader te bepalen

Hackathon

Thema events

Tijdens de hackathon werken teams van mensen van verschillende leden aan een centrale vraag. Aan het einde pitchen de verschillende teams hun oplossing aan de bestuurders van de leden van Stroomversnelling tijdens het jaarlijkse bestuurdersdiner.

inschrijven Meer info
27
Nov
Houten

Samenwerkmiddag

Samenwerkmiddag

Het hoofdthema van deze Samenwerkmiddag is 'Van aannemer naar aanbieder'. Tevens kun je in twee rondes deelnemen aan twee van de vier deelsessies. De thema's voor de deelsessies zijn Prijs van duurzaamheid, Communities, Blik van de Bank en we gaan weer verder met de Wijkaanpak. We sluiten de dag af met een plenaire wrap-up en gezellige borrel.

inschrijven Meer info