Zoeken

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Stroomversnelling op linkedinStroomversnelling op twitterStroomversnelling op youtubeStroomversnelling op flickr

bestuur

Stroomversnelling is een vereniging met een bestuur. Het bestuur is verantwoordelijk voor het organiseren van de ledenvergadering en heeft mandaat om besluiten te nemen die de vereniging aangaan. Het bestuur denkt mee over de prioriteiten en de strategie van Stroomversnelling. Het bestuur is een afspiegeling van de diversiteit van het ledenbestand dat bestaat uit corporaties, bouwers, toeleveranciers en gemeentes. Bestuursleden worden gekozen voor een periode van drie jaar. Klik hier om het team van Stroomversnelling te bekijken.

Actief op het snijvlak publiek-privaat. Verbinder; zoekt (proces- en product)innovaties en jaagt die aan. Woordvoerder namens Stroomversnelling

Ga naar de linkedin van Leen van DijkeBel naar Leen van DijkeGa naar de linkedin van Leen van Dijke

Leen van Dijke

Voorzitter bestuur

Dirk Jan van der Zeep is lid van de Raad van Bestuur bij Portaal. Portaal is een nul-op-de-meterkoploper en heeft tot dusver veel opdrachten voor NOM-projecten uitgegeven.

Ga naar de linkedin van Dirk Jan van der Zeep

Dirk Jan van der Zeep

Bestuurslid (penningmeester) en Bestuurder Portaal

Senior Business Manager bij BASF verantwoordelijk voor de activiteiten op het gebied van construction chemicals in België, Nederland en Luxemburg.

Ga naar de linkedin van Pieter van Gent

Pieter van Gent

Bestuurslid (secretaris) en Directeur BASF Contruction Chemicals

Marinus den Harder is directeur bij Volker Wessels Bouw en Vastgoedontwikkeling. Den Harder heeft de nodige ervaring in het speelveld, ook als het gaat om nul-op-de-meter.

Ga naar de linkedin van Marinus den Harder

Marinus den Harder

Bestuurslid en Directeur VolkerWessels Bouw en Vastgoedontwikkeling bv

Wethouder in Zoetermeer op de portefeuille Binnenstad, Wonen, Energietransitie, Cultuur, Dienstverlening, Vergunningen, wijken Palenstein en Meerzicht

Ga naar de linkedin van Robin Paalvast

Robin Paalvast

Bestuurslid en Wethouder Gemeente Zoetermeer