Zoeken

Generic filters
Exact matches only
Stroomversnelling op linkedinStroomversnelling op twitterStroomversnelling op youtubeStroomversnelling op flickr

wat doen we voor leden

We zijn er voor partijen die zich bezighouden met het verduurzamen van de gebouwde omgeving, en specifiek de woningvoorraad. Ons ledenbestand is divers. Dat vinden we belangrijk. Het loopt uiteen van woningcorporaties, bouwers en ontwikkelaars, tot publieke partijen, adviseurs en toeleveranciers.

Stroomversnelling zoekt altijd naar nieuwe leden die bij willen dragen aan de vereniging en de onderwerpen waar we op innoveren. We zoeken koplopers die kansen zien en impact willen maken. We zoeken grote en kleine partijen die invloed willen uitoefenen door samen te werken. Wij zorgen voor een omgeving waarin je open en transparant met andere leden kunt samenkomen en kunt werken aan de oplossingen die de energietransitie in Nederland vooruit helpen.

Lid worden van Stroomversnelling levert direct voordelen op:

wat betekent het lidmaatschap voor jou en je collega’s?

 • Je maakt kennis met andere transitiemakers (leden en niet-leden) in het uitgebreide en diverse netwerk van Stroomversnelling. Je ontmoet in een informele setting potentiële samenwerkingspartners, nieuwe opdrachtgevers en innovatieve leveranciers die bij kunnen dragen aan jouw ambities en uitdagingen.
 • Je zit vooraan in de markt en wordt actief betrokken bij innovaties. Dit geeft je een voorsprong in kennis, aanpak en/of ontwikkeling.
 • Je kunt gebruik maken van een grote bron aan kennis; zowel tijdens onze exclusieve kennisevents als bij Stroomversnellers en haar leden.
 • Je hebt toegang tot de experts van Stroomversnelling die je kunnen helpen met de vragen die betrekking hebben op onderwerpen waar wij aan werken. Het team en de expertises vind je hier.

wat betekent het lidmaatschap voor jouw organisatie?

 • Issues die invloed hebben op (de sector) van jouw organisatie worden meegenomen in de actieve lobby richting Den Haag.
 • De duurzame ambitie van jouw organisatie wordt onderstreept door het lidmaatschap van Stroomversnelling.
 • De mensen binnen jouw organisatie beschikken over de meest actuele en relevante kennis over de energietransitie in de gebouwde omgeving.
 • De mensen binnen jouw organisatie bepalen mede de innovatie-agenda van Stroomversnelling en haar leden.
 • De kennis van Stroomversnelling draagt bij aan de ontwikkeling van de medewerkers van de organisatie.
 • De organisatie werkt samen met marktpartijen die tot een businessmodel kunnen leiden.
 • Mijlpalen van jouw organisatie worden gedeeld op de kanalen (website, nieuwsbrief en social media) van Stroomversnelling.

het lidmaatschap

Stroomversnelling biedt, afhankelijk van jouw organisatie en de sector waar jullie actief in zijn, diverse lidmaatschapsvormen aan. Wil je meer informatie over de verschillende lidmaatschappen en tarieven, en welke het best bij jouw organisatie zou passen, vul hieronder je gegevens in en je ontvangt de informatie in je mailbox.

Meer informatie lidmaatschappen