Agenda

26
March
2019

Kennisversnellingsdag – 26 maart

De Kennisversnellingsdag staat in het teken van het delen van kennis en ervaring, en is toegankelijk voor iedereen die werkt aan de verduurzaming van woningen of wijken in Nederland. Als deelnemer krijg je een breed palet aan thema’s waaruit je kunt kiezen.

Een vast onderdeel van een Kennisversnellingsdag is de CrashCourse nul-op-de-meter, een compacte workshop waarin alle aspecten van renoveren en bouwen met hoge ambities aan bod komen. Verder bieden we een verdiepingsprogramma aan met actuele onderwerpen.

Stroomversnelling organiseert de Kennisversnellingsdag op 26 maart in samenwerking met bouwopleider BOB en Provincie Groningen. Locatie is het provinciehuis Groningen.

De kosten om mee te doen zijn 50 euro ex BTW per persoon. Ben je medewerker van een lid van Stroomversnelling of werk je bij (een gemeente uit) de provincie Groningen? Dan is deelname kosteloos.

Aanmelden Kennisversnellingsdag 26 maart
(06-12345678)
* kosteloos
** je ontvangt via e-mail een factuur van 50 euro ex. BTW voor deelname
Helaas kan het voorkomen dat de bevestigingsmail die verstuurd wordt na het invullen van dit formulier in uw spam-folder belandt.
Bezig met versturen

Privacy Verklaring Stroomversnelling