Wat we doen voor leden

Stroomversnelling voor leden

Stroomversnelling is een netwerk van partijen die samen werken aan NOM projecten en noodzakelijke conditionering en innovatie. Hierbij ontwikkelen en delen de leden, partners en supporters kennis over Nul op de Meter.

Samen ontwikkelen
De belangrijkste randvoorwaarden voor Nul op de Meter zijn: voldoende investeringsruimte (EPV), een goed en betaalbaar NOM-product, een keurmerk dat waarborgt dat Nul op de Meter ook echt Nul op de Meter is (NOM-Keur) wat op zijn beurt weer het vergunningstraject (flora & fauna) versnelt. Stroomversnelling zet zich dagelijks in om deze en andere condities te optimaliseren. Dit kan niet zonder input en steun van de leden. Onze leden bevinden zich midden in het speelveld dus weten van de hoed en de rand. We werken daarom graag samen. Leden krijgen daar veel voor terug! Wat kunt u verwachten als lid?

Onderdeel van het netwerk
Door lid te zijn van Stroomversnelling maakt u deel uit van een divers netwerk. 10 keer per jaar organiseert Stroomversnelling voor haar leden een samenwerkdag. Tijdens deze dagen worden de laatste updates in techniek, bewonersparticipatie en marktcondities gedeeld. Belangrijke documenten, die voortkomen uit de ontwikkeltafels worden vastgeklikt zoals het NOM-Keur en een basis uitvraagdocument. Iedereen uit het NOM speelveld is aanwezig dus er wordt naast hard gewerkt, flink bijgepraat en genetwerkt.

De agenda bepalen
U bepaalt als lid ook mede de agenda. Denk bijvoorbeeld aan Nul op de Meter en warmtenetten. We werken op dit moment samen aan een aantal ingebrachte casussen van woningcorporaties om te onderzoeken wat er nodig om Nul op Meter in combinatie met warmtenetten mogelijk te maken. Ook het berekenen van marktwaarde in combinatie met Nul op de Meter en het ontwikkelen van het NOM-Keur staan prominent op de agenda. Bouwers, woningcorporaties en toeleveranciers bepalen samen met ons de voorwaarden die aan het NOM-Keur gekoppeld worden.  U bepaalt dus mede de koers die we varen.

Specifieke ondersteuning voor uw organisatie
Stroomversnelling biedt verder specifieke ondersteuning voor woningcorporaties, aanbieders en gemeentes. Hiervoor zetten wij relatiemanagers in en putten we uit onze expertpoule. Onze experts krijgen vier keer per jaar een training en zijn dus op de hoogte van de aller laatste ontwikkelingen binnen Nul op de Meter, of het nou gaat om het aanbod, de EPV, bewonersparticipatie of flora en fauna.

Lees meer informatie over wat Stroomversnelling voor leden kan betekenen per doelgroep en wat wij doen als organisatie.

We nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen mocht uw interesse hebben om zich bij Stroomversnelling aan te sluiten. In een gesprek kunnen we samen kijken op welke manier uw organisatie bij Stroomversnelling past en wat wij voor u kunnen betekenen. Voor meer informatie en het plannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons secretariaat; e-mail: secretariaat@stroomversnelling.nl of telefoonnummer: 06 57 94 23 20