Zoeken

Generic filters
Exact matches only
Stroomversnelling op linkedinStroomversnelling op twitterStroomversnelling op youtubeStroomversnelling op flickr

Downloads De Shift ll

Tijdens het online event De Shift II kwamen de ervaringen met het plannen van de energietransitie aan bod aan de hand van praktijkvoorbeelden van zes woningcorporaties. Bestuurlijke inzichten werden gedeeld en kansen en belemmeringen opgehaald. De handreiking ‘Hoe krijg je de energietransitie gepland?’, die tijdens De Shift II werd gelanceerd, kan je hier downloaden, evenals de Powerpoint-presentaties van de deelsessies. Bekijk ook de video’s van het plenaire programma (de video’s van de deelsessies volgen later).

Download de handreiking ‘Hoe krijg je de energietransitie gepland?’

(PDF) Shift magazine

Bekijk hier de video’s van het plenaire programma

Opening
Marcel Brosens in gesprek met Leen van Dijke (voorzitter Stroomversnelling) en Jacqueline Cramer (hoogleraar Duurzaam innoveren Universiteit Utrecht en oud-minister VROM)

Lancering handreiking ‘Hoe krijg je de energietransitie gepland?’
Simon Verduijn (programma manager Prestatiesturing Stroomversnelling)

 

Keynote ‘Klimaatspagaat’
Reint Jan Renes (lector Psychologie voor een Duurzame stad Hogeschool van Amsterdam)

Update Klimaatakkoord, Strandaard & Streefwaarden, EPV en Wet kwaliteitsborging
Klaas Vegter (programma manager Landelijke en regionaal beleid  Stroomversnelling) en Niels Sijpheer (expert programma prestatiesturing en bestuurlijke activatie Stroomversnelling)

Bestuurderstafel
Bert Krikke (bestuurslid VTW), Maartje Brans (directeur Vastgoed onderhoud & verduurzamen de Alliantie), Menno van der Veen (adjunct-directeur Vastgoed deltaWonen), Karin Priem (manager Vastgoed Casade) en Marc Jansen (directeur bestuurder Woonstichting Valburg) onder leiding van Sjoerd Klijn Velderman (programma manager Bestuurlijke activatie Stroomversnelling) en Leen van Dijke (voorzitter Stroomversnelling)