Zoeken

Generic filters
Exact matches only
Stroomversnelling op linkedinStroomversnelling op twitterStroomversnelling op youtubeStroomversnelling op flickr

Energy-Up Webtalk Kwaliteitskaders voor de wijk

Energy-Up webtalks

De verduurzamingsopgave van een wijk kun je niet los zien van anders thema’s die in de wijk spelen. Voor een toekomstbestendige wijk spelen naast de gebouwen ook de infrastructuur en sociale structuur een belangrijke rol. Om inzicht te krijgen in de thema’s op gebied van gezondheid, veiligheid en leefbaarheid in de wijk heeft het team van Wijkkompas de online tool Kwaliteitskaders voor de wijk ontwikkeld.

 

Aan de hand van 29 mogelijk thema’s selecteer je in de tool de onderwerpen die in jouw wijk een rol spelen. Denk bijvoorbeeld aan ‘ruimte voor flora en fauna’ of ‘verantwoord en duurzaam watergebruik’. Kwaliteitskaders van de wijk genereert op basis van de geselecteerd thema’s een lijst van doelen en doet suggesties voor de te nemen maatregelen. Zowel de doelen als de maatregelen zijn aanpasbaar; een wijkaanpak blijft tenslotte maatwerk. De doelen en maatregelen bieden een handvat om met alle betrokken het concrete gesprek te starten die uiteindelijk moet leiden tot een integrale aanpak van de wijk.

Tijdens de Energy-Up Webtalk laten we je zien wat Kwaliteitskaders voor de wijk voor je kan betekenen en hoe je de tool het beste kan gebruiken in je eigen organisatie.

Nu aanmelden >>

Deel dit bericht via social media: