Zoeken

Generic filters
Exact matches only
Stroomversnelling op linkedinStroomversnelling op twitterStroomversnelling op youtubeStroomversnelling op flickr

Wijkentour: Palenstein Zoetermeer 5 november

Om kennis en ontwikkelingen op het gebied van aardgasvrije wijken onder de aandacht te brengen organiseren Aedes en Platform31 in samenwerking met de andere partners van de Vernieuwingsagenda (i.c. Bouwend NL, Techniek NL, Stroomversnelling en NVB Bouw) een wijkentour voor professionals uit de corporatiesector en bouwsector.

De wijkentour focust zich op het wijkperspectief van de energietransitie. Welke gemeenten/wijken lopen voorop, wie ontwikkelt een inspirerende aanpak? Wie zit er aan tafel om de transitievisie warmte op te stellen, en hoe ziet dat proces eruit? Welke rol spelen corporaties, bouwers, netbedrijven et cetera. Hoe worden bewoners, huurders en particuliere eigenaren, betrokken? Hoe is de aanpak georganiseerd?

Elke etappe heeft betrekking op een wijk die in proces en toepassing van innovatieve verduurzamingsconcepten concrete stappen aan het zetten is. Vanwege de verscherpte maatregelen rondom het coronavirus wordt er een digitaal alternatief voor de fysieke etappes aangeboden. Op donderdag 5 november staat Palenstein in Zoetermeer op de agenda.

Deel dit bericht via social media: