Zoeken

Generic filters
Exact matches only
Stroomversnelling op linkedinStroomversnelling op twitterStroomversnelling op youtubeStroomversnelling op flickr

Ballast Nedam en Stroomversnelling

Van koploper naar gewoon lid

Door een nadere interne afweging over focus van de activiteiten binnen Ballast Nedam heeft zij besloten niet meer te willen behoren tot de kopgroep binnen de Stroomversnelling.

In gesprekken over dit besluit binnen de Algemene Leden vergadering is Ballast Nedam gevraagd lid te blijven van Stroomversnelling Huur, juist omdat zij de doelstellingen, het vertrouwen in het concept en marktperspectief van Stroomversnelling Huur blijvend onderschrijft.

Leen van Dijke, voorzitter van de Stroomversnelling, zegt hierover: “Ze behoren niet meer tot de kopgroep, maar blijven wel lid. Daarmee geeft Ballast Nedam aan nog wel perspectief te zien in de beweging van de Stroomversnelling. Behoren tot de kopgroep brengt extra inspanningen met zich mee. Die gaan ze niet meer verrichten.”

Ballast Nedam heeft hierop positief gereageerd maar wel aangegeven vooralsnog in de aanpak van nieuwe innovaties en projecten terughoudend te zullen zijn.

Grondlegger

Ballast Nedam, BAM, VolkerWessels en Dura Vermeer zijn vanuit hun sector, samen met een aantal corporaties, leveranciers, gemeenten en netbeheerders, de grondleggers van Stroomversnelling geweest. De ambities van Stroomversnelling Huur zullen hierdoor, zowel kwalitatief als kwantitatief, onverkort worden gecontinueerd.

 

Deel dit bericht via social media: