Zoeken

Generic filters
Exact matches only
Stroomversnelling op linkedinStroomversnelling op twitterStroomversnelling op youtubeStroomversnelling op flickr

€ 17,5 miljoen aan subsidie beschikbaar voor Urban Energy-regeling

Vanaf 3 april kunnen er binnen 9 verschillende regelingen van de Topsector Energie subsidieaanvragen gedaan worden, waaronder de subsidie Urban Energy.

Ben je bezig met onderzoek naar en ontwikkeling van producten en diensten voor duurzame energieopwekking, energiebesparing en een flexibele betrouwbare energie-infrastructuur in de gebouwde omgeving en past je projectidee binnen één van de programmalijnen? Dan kom je in principe in aanmerking voor de subsidieregeling Urban Energy. Deze regeling is bedoeld voor onderzoeksprojecten binnen vijf thema’s:

  • Zonnestroomtechnologieën (PV)
  • Warmte en koude installaties
  • Multifunctionele bouwdelen
  • Flexibele energie-infrastructuur
  • Energieregelsystemen en –diensten

Een beschrijving van welke ontwikkelingen de TKI Urban Energy binnen deze thema’s het komende jaar wil stimuleren staat beschreven in bijlage bij de Subsidie Urban Energy.

Voorlichtingsbijeenkomst 4 april

TKI wil leden van Stroomversnelling oproepen naar de voorlichtingsbijeenkomst op 4 april te komen voor feedback op uw projectidee en een gesprek met een adviseur van TKI Urban Energy of van Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO).

Laat uw projectidee tijdig toetsen

Laat een projectidee bij TKI toetsen. Dat kan zowel op de voorlichtingsavond als geheel schriftelijk. Je krijgt dan advies om de definitieve aanvraag van Urban Energy Subsidie goed te doen. Wanneer van toepassing kan TKI ook verwijzen naar andere subsidies waarvan je gebruik kunt maken. Hiermee voorkomt je dat je voorstel voor de verkeerde subsidieregeling indient.

Deel dit bericht via social media: