Zoeken

Generic filters
Exact matches only
Stroomversnelling op linkedinStroomversnelling op twitterStroomversnelling op youtubeStroomversnelling op flickr

Expertisekaart bewonerscommunicatie over aardgasvrije wijken

Gemeenten gaan aan de slag met het aardgasvrij maken van wijken. Dat kan alleen als ook de inwoners graag willen deelnemen aan deze projecten. Onlangs sloegen 8 organisaties, waaronder Stroomversnelling, de handen ineen om voor gemeenten inzichtelijk te maken hoe de communicatie met bewoners het beste kan worden aangepakt.

De acht organisaties bieden samen een breed aanbod aan ondersteuning. Van onderzoek en procesbegeleiding tot praktische stappenplannen voor het opstellen van routekaarten en een toolkit voor bewonerscommunicatie.

Het volledige aanbod is door RVO.nl inzichtelijk gemaakt, door middel van een expertisekaart. Zo kunnen gemeenten snel bepalen welke ondersteuning ze nodig hebben om inwoners te motiveren en te activeren. Alle organisaties op de expertisekaart zijn partner van de Green Deal Aardgasvrije Wijken of houden zich bezig met wijkaanpak. Het gaat om Stroomversnelling, HomeMates, Platform31, Buurkracht, Klimaatverbond, LSA, Smart Energy Cities en Stichting HIER klimaatbureau.

Download de expertisekaart

Deel dit bericht via social media: