Zoeken

Generic filters
Exact matches only
Stroomversnelling op linkedinStroomversnelling op twitterStroomversnelling op youtubeStroomversnelling op flickr

Make-over Energielinq - de kennishub van Stroomversnelling

De kennishub van Stroomversnelling heeft een grondige make-over gekregen en dit is het resultaat: www.energielinq.nl  Vind uw weg in de wereld van Nul op de Meter door een ge-update aanbod van kennisdocumenten, cursussen en experts.

Energielinq was al een verzamelplaats van kennis, ervaring en experts, opgedaan tijdens het innovatieprogramma Energiesprong en Stroomversnelling. Omdat er veel informatie opstond die verouderd was én omdat we de website meer willen aanbieden als tool, is er een flinke update geweest.

U kunt nu zoeken per doelgroep in het Nul op de Meter proces. Door deze combinatie vindt u kennis die relevant is voor u in een betreffende fase. Aan de rechterkant van de pagina vindt u wat dezelfde fase betekent voor andere betrokken.

De stappen (kennismakenstartenNOM verbouwing (ver)kopenrenovatie voorbereidenrealisatiewonen – en tot slot monitoring) zijn niet in cement gegoten. We geven aan wat er in het algemeen bij een bepaalde fase komt kijken maar de realiteit is dynamischer. Toch kan het u een handvat bieden.

Naast het zoeken via deze stappen, kunt u ook zoeken via de zoekfilters of een zoekwoord intypen in de zoekbalk rechtsboven.

Zoals u zult zien, bieden we een vernieuwd cursusaanbod aan voor woningcorporaties, aanbieders en gemeenten in nagenoeg elke fase van het traject. Het betreft  workshops en masterclasses die u hulp en verdieping bieden in uw Nul op de Meter traject. Een aantal van deze workshops zijn gratis voor leden.

Alle kennis, ervaring en expertise is hier verzameld voor corporaties, aanbieders en gemeenten die dezelfde energie-ambities hebben. Kennisinstituten, onderwijsinstellingen en commerciële organisaties kunnen op basis van de aanwezige kennis en ervaring producten maken, zoals opleidingen, publicaties, etc.

 

Deel dit bericht via social media: