Zoeken

Generic filters
Exact matches only
Stroomversnelling op linkedinStroomversnelling op twitterStroomversnelling op youtubeStroomversnelling op flickr

Nieuw lid Hemubo: Ons multidisciplinaire team innoveert op basis van de klantvraag

Donderdag 2 juni 2016 vond de maandelijkse Samenwerkdag van Stroomversnelling plaats in Fort Voordorp bij Utrecht. Naast het reguliere programma stond er ook weer een ondertekening op de agenda. Tom Bergmans, adjunct-directeur van Hemubo ondertekende, samen met Stroomversnelling bestuursvoorzitter Leen van Dijke, het lidmaatschap.

Hemubo is een multidisciplinaire organisatie, gericht op het strategisch renoveren en onderhouden van vastgoed en civiele objecten. Tom Bergmans zegt over het lidmaatschap: “Hemubo wordt lid van de Stroomversnelling omdat we heel erg geloven in de verduurzaming van de Nederlandse woningvoorraad. Hemubo is een renovatie- en onderhoudsaannemer met zowel bouwkundig als installatietechnisch alle disciplines onder een dak. Wij willen heel graag bijdragen aan het verduurzamen van die woningvoorraad. “

Klantwaarde en kennis

De focus voor Hemubo ligt op het leveren van klantwaarde. Een onderwerp waaraan ze ook willen bijdragen binnen Stroomversnelling: ”Het renoveren van woningen en het onderhouden van woningen in bewoonde toestand waarbij die klant centraal staat, dat zit bij ons echt in het DNA. Ik denk dat het stuk klantgerichtheid, klant toegevoegde waarde bij ons echt hoog in het vaandel staat, dat gaan wij inbrengen.”

De invulling van de klantvraag heeft ertoe geleid dat Hemubo organisch gegroeid is tot een multidisciplinaire organisatie. Tom Bergmans: ”We hebben heel veel technische know how echt in huis, we zijn geen traditionele aannemer. We hebben ons eigen CV-, loodgieter-, elektro-installatiebedrijf, bouwkundige disciplines asbestsaneringsbedrijf, allemaal onder een dak. Die praktische kennis kunnen we heel goed inzetten om concepten echt snel te gaan testen.”

https://youtu.be/Mz1-Lk3KU-M

Innovatie

Innovatie is een van de speerpunten van Hemubo. Het is als onderdeel van de totale dienstverlening van belang voor de continuïteit van de onderneming. Deze innovatieve kracht maakt het mogelijk opdrachtgevers steeds die oplossing te bieden waar de situatie om vraagt. “Waar we ook mee bezig zijn wat we graag in Stroomversnelling zouden incorporeren is een stukje circulariteit”, ligt Tom bergmans toe. “We zijn momenteel bezig met de studenten van de TU Delft in samenwerking met het Amsterdam Metropolitan Institute die weer samenwerken met MIT. Met hen willen we de hele keten, de hele supply chain zodanig willen gaan organiseren dat ook bouwdelen weer geupcycled kunnen worden. Dat vinden we als we kijken naar de grondstoffenproblematiek in de wereld nog een belangrijk thema dat we zouden willen delen en aan deel willen nemen. “

Deel dit bericht via social media: