Zoeken

Generic filters
Exact matches only
Stroomversnelling op linkedinStroomversnelling op twitterStroomversnelling op youtubeStroomversnelling op flickr

NOMagazine#2: Op weg naar NOM van Friesland tot Frankrijk

NOMagazine nummer 2 waarin we via de ambities in Friesland, opladen in Noord-Holland en finishen in Frankrijk.

In deze editie alles over NOM Keur, een blik op innovatie, een voorbeeld uit de praktijk met woningcorporatie Elkien, en een introductie op het vernieuwde programma voor particulieren.

Bij tools vind je de nieuwe handleiding Monitoring, de nieuwste afnameovereenkomst en de concept gedragscode natuurinclusief renoveren. Verder nemen we een kijkje in de Franse keuken en laden we op met de eerste thuisbatterij die bij een woning in Heerhugowaard geplaatst is.

NOM Keur

Hij is er, het is officieel: NOM Keur is een feit. De belofte ‘Beter wonen voor hetzelfde geld’, die hoort bij een renovatie naar Nul op de Meter (NOM), is nu verbonden aan een keurmerk. Het NOM Keur biedt vertrouwen en garantie. Het garandeert de energieprestaties en kwaliteiten die horen bij een Nul op de Meter woning. Hoe? Via een keuring die verloopt over drie fases: propositie, toepassing en levensduur. Bouwers Renolution, BAM en Dura Vermeer hebben het NOM Keur 1.0 al aangevraagd, wie volgt? Meer over het NOM Keur >>

Particulieren

Nieuw programma focus op aanbod en financiering
Hoewel Nul op de Meter (NOM) in de huursector al aardig op weg is, zien we dat NOM in de koopsector nog achterblijft. Dat is niet voor niks, er zijn nog een aantal belangrijke struikelblokken weg te nemen. Met name het aanbod en de financiering zijn voor particulieren nog niet aantrekkelijk. Een nieuw programma van de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG), Bouwend Nederland en Stroomversnelling gaat hier met een groep enthousiaste regio-initiatieven verandering in brengen.
Ivo Opstelten, manager particulieren bij Stroomversnelling, vertelt >>

Uit de Praktijk

Een gesprek met Roeland Weijs van Elkien
In de rubriek Uit de Praktijk draagt relatiemanager corporaties Maurice Coen iedere editie een woningcorporatie aan die bezig is met Nul op de Meter. Dit keer is dat Elkien in Friesland.

Deel dit bericht via social media: