Zoeken

Generic filters
Exact matches only
Stroomversnelling op linkedinStroomversnelling op twitterStroomversnelling op youtubeStroomversnelling op flickr

Nul op de Meter – ‘Geen sprookje maar werkelijkheid’

 

Wilt u uw woningvoorraad volgens het Nul op de Meter (NOM) concept verduurzamen, maar twijfelt u over de juiste aanpak of technologieën en bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen? Doe kennis op tijdens een van de speciale NOM seminars die in het teken staan van diverse praktijkoplossingen voor renovatie en nieuwbouw waarbij betaalbaarheid en gebruiksvriendelijkheid centraal staan. Wat zijn de successen & behaalde resultaten en hoe kunt u dit concept zelf toepassen? Laat u inspireren door diverse sprekers en interviews met o.a. Onno Dwars van VolkerWessels en Leen van Dijke van Stroomversnelling als dagvoorzitter.

Zet 1 of 9 november in uw agenda

Op 1 en 9 november organiseert Duurzaam Gebouwd in respectievelijk Zwolle en Zaltbommel een seminarreeks over Nul op de Meter. Corporaties, gebouweigenaren, projectontwikkelaars, aannemers, VVE’s, architecten, financiers, gemeenten en installateurs krijgen tijdens deze kosteloze seminars inzicht in het verduurzamen van de woningvoorraad door middel van NOM.

In het programma komen thema’s als All-Electric en gevelisolatie aan bod. Ook krijgt u inzicht in de toekomst van Nul op de Meter: nu is dit nog een keuze, wordt dit in de toekomst wettelijk of maatschappelijk verplicht? Verder komt op 1 november Esther Borstlap van Woonborg over hun koplopers ervaringen vertellen. Op 9 november vertelt Sanne de Wit van Stroomversnelling hoe bewonerscommunicatie een NOM-renovatie succesvol kunnen maken. Daarnaast kunt u gelijkgestemden ontmoeten of met sprekers sparren tijdens de lunch.

Interesse? Schrijf u dan direct gratis in via het inschrijfformulier op www.duurzaamgebouwd.nl/dgnom. Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt tot maximaal 75 deelnemers per seminar. De seminars starten om 9:00 uur en duren tot 13:00 uur.

Dinsdag 1 november – Zwolle, Hogeschool Windesheim

Woensdag 9 november – Zaltbommel, Dubo Techniek Bedrijven

Deel dit bericht via social media: