Zoeken

Generic filters
Exact matches only
Stroomversnelling op linkedinStroomversnelling op twitterStroomversnelling op youtubeStroomversnelling op flickr

Nul op de Meter werkt: praktijkvoorbeelden uit Heerhugowaard en RijswijkBuiten

De publicatie ‘Nul op de Meter, gegarandeerd goed!’ is uitgebreid met twee voorbeelden uit de praktijk, renovatie en nieuwbouw. De eerste monitorings-resultaten laten zien dat de beloofde Nul op de Meter ambities inderdaad zijn waargemaakt en dat de bewoners tevreden zijn. Nul op de Meter is geen mythe. Het is een nieuwe werkelijkheid.

Binnen de vereniging Stroomversnelling wordt hard gewerkt aan het verbeteren van de marktcondities, industrialisering van de producten, betere communicatie naar bewoners, regelgeving en uiteraard kennisverspreiding. Door samenwerking binnen het netwerk van ambitieuze bouwers,toeleveranciers, corporaties, gemeentes, financiers,netbeheerders en anderen, wordt Nul op de Meter steeds beter. Maar Nul op de Meter kan nú al met een verantwoord rendement voor een behoorlijk scala aan gebouwtypes.

Wij laten dit zien aan de hand van twee Nul op de Meter praktijkvoorbeelden: renovatie in Heerhugowaard en nieuwbouw in RijswijkBuiten. De eerste monitorings-resultaten laten zien dat de beloofde Nul op de Meter ambities inderdaad zijn waargemaakt en dat de bewoners tevreden zijn. We spraken met vele betrokken waaronder de corporatie, bouwers, de gemeente en natuurlijk bewoners.

Lezen

Lees de publicatie ‘Nul op de Meter, gegarandeerd goed! Lessen uit de praktijk’
Of lees de gehele publicatie ‘Nul op de Meter, gegarandeerd goed!’

Deel dit bericht via social media: