Zoeken

Generic filters
Exact matches only
Stroomversnelling op linkedinStroomversnelling op twitterStroomversnelling op youtubeStroomversnelling op flickr

Stroomversnelling Samenwerkdagen

Op 4 februari 2016 vond de eerste samenwerkdag van Stroomversnelling plaats. De samenwerkdagen zijn het maandelijkse moment waarop leden elkaar ontmoeten, kennis uitwisselen, samenwerken, ontwikkelen en ideeën en leerervaringen delen.

Deze eerste keer stond in het teken van kennismaken; met de andere leden, met de organisatie van Stroomversnelling, en de thema’s waar gezamenlijk aan gewerkt zal worden. Naast de leden van corporaties, aanbieders, toeleveranciers, netbeheerders en energiebedrijven, waren er ook experts en teamleden van Stroomversnelling aanwezig.

Na een informele kennismaking tijdens de lunch, trapte bestuurslid Jasper van den Munckhof af met het schetsen van het perspectief waar we naar toewerken. Hij stipte aan welke belangrijke rol alle leden daarin spelen en hoe de samenwerkdag daaraan kan bijdragen. De structuur en organisatie van de vereniging werd verder toegelicht door Jantien van den Berg, manager Stroomversnelling. Op het gebied van onder andere Nul op de Meter en warmtenetten, Financiering, Omgevingskwaliteit en NOM-keur werd door de trekkers van deze ontwikkeltafels gedeeld wat de stand van zaken is en waar ze naar toe werken. De aanwezige corporaties gaven aan dit jaar gezamenlijk 217 woningen in te brengen!

De rest van de middag stonden een drietal parallelsessies gepland:

–        NOM crashcourse voor aanbieders door Claudia Laumans,

–        Start workshop voor toeleveranciers door Jan-Willem van de Groep

–        Inkoopproces voor NOM woningen door corporaties

De komende maanden willen we als vereniging productief aan de slag. In een discussie werd duidelijk dat we op de komende samenwerkdagen werken aan: kennisontsluiting en kennisdeling, inhoudelijke verdieping, techniek en het ontwikkelen van een inkoopproces.

Afgelopen week is de uitnodiging voor de volgende samenwerkdag verzonden. Op dinsdag 8 maart komen we samen in De Hamermolen in Ugchelen. Bent u lid en heeft u de uitnodiging niet ontvangen? Voor meer informatie en aanmelden:secretariaat@stroomversnelling.nl

Deel dit bericht via social media: