Zoeken

Generic filters
Exact matches only
Stroomversnelling op linkedinStroomversnelling op twitterStroomversnelling op youtubeStroomversnelling op flickr

Stroomversnelling verwelkomt Eneco in de nieuwe wereld

Als eerste energiebedrijf tekende Eneco op 11 januari het partnerschap met Stroomversnelling. Hans Valk, directeur Innovation & Ventures van Eneco Groep en Leen van Dijke, voorzitter Stroomversnelling zijn tijdens de ondertekening de vertegenwoordigers van dit partnerschap. Met deze ondertekening is Eneco het eerste energiebedrijf dat binnen dit unieke samenwerkingsconcept bij gaat dragen aan de grootschalige realisatie van Nul op de Meter woningen.

Innovatie als motivatie

“Zoals ook in de nieuwe reclamecampagne van Eneco terugkomt is Nul op de Meter een product dat bij de missie van het bedrijf past. Eneco is enthousiast om samen met de andere partners binnen Stroomversnelling aan de slag te kunnen gaan”, zegt Hans Valk. Als Energiepartner zullen zij op het gebied van de ontwikkeling van innovatieve verdienmodellen, energiemanagement, opslag, warmtenetten en consumentencommunicatie kunnen gaan bijdragen.

 

Nederlander enthousiast over Nul op de Meter woning

In aanloop naar de ondertekening liet Eneco tussen 7 en 14 december 2015 een onderzoek uitvoeren onder 1001 Nederlanders door Ipsos. Uit het Ipsos-onderzoek blijkt dat 42 procent van de ondervraagden het Nul op de Meter initiatief aantrekkelijk tot zeer aantrekkelijk vindt. Als de respondenten foto’s te zien krijgen van de situatie voor en na de verbouwing dan vindt 53 procent van de ondervraagden de nieuwe woning aantrekkelijk tot zeer aantrekkelijk overkomen. Een meerderheid van 58 procent zou verder graag zien dan hun gemeente zich actief in gaat zetten om Nul op de Meter make-overs te stimuleren.

Deel dit bericht via social media: