Zoeken

Generic filters
Exact matches only
Stroomversnelling op linkedinStroomversnelling op twitterStroomversnelling op youtubeStroomversnelling op flickr

Samenwerkdag 12 maart uitgesteld

Naar aanleiding van een groot aantal spontane afmeldingen, gerelateerd aan het advies rondom het Corona-virus, hebben wij gisteren en vanochtend onder alle aanmeldingen voor de Samenwerkdag van 12 maart geïnventariseerd of zij nog altijd van plan zijn deel te nemen. Ruim 50% van de respondenten gaven aan niet te zullen komen ivm de ontwikkelingen en adviezen gerelateerd aan het Corona virus. Deelnemers uit een aantal sectoren zouden daardoor ruim ondervertegenwoordigd of zelfs helemaal niet vertegenwoordigd zijn, wat enorm zou inboeten op de kwaliteit van dit event. Op basis hiervan hebben wij de lastige beslissing moeten nemen om dit event uit te stellen.

Het spijt ons dat we zo kort voor het event tot dit besluit moeten komen maar door de plotselinge toename van beperkende adviezen en maatregelen vanuit de overheid hebben wij dit besluit helaas niet eerder kunnen voorzien.

Uit het, oorspronkelijk, grote aantal aanmeldingen voor deze Samenwerkdag (het event was volledig volgeboekt) blijkt de belangstelling voor de onderwerpen die voor deze editie op de agenda stonden. Vrijwel alle inhoudelijke onderwerpen verliezen hun relevantie niet wanneer we het event uitstellen. Dit inhoudelijke programma zullen wij dan ook op een ander moment aanbieden, waarbij we uiteraard de actualiteit niet uit het oog zullen verliezen. Voor het vaststellen van de nieuwe datum wachten wij afname van de beperkende adviezen en maatregelen af. Indien we op bepaalde onderwerpen voor die tijd toch uw input nodig hebben, zullen we hierover contact opnemen. Indien u zelf op bepaalde onderwerpen toch al graag direct wat meer wilt weten of input wilt geven, dan kunt u uiteraard de betreffende contactpersoon (vermeld in de agenda van het event) benaderen.