Zoeken

Generic filters
Exact matches only
Stroomversnelling op linkedinStroomversnelling op twitterStroomversnelling op youtubeStroomversnelling op flickr

Woonkwartier nieuwste woningcorporatielid

Vandaag wordt ook woningcorporatie Woonkwartier lid van Stroomversnelling. Woonkwartier is een woningcorporatie in West-Brabant met bijna 9000 woningen in 18 (dorps)kernen in de gemeenten Halderberge, Moerdijk en Steenbergen. Woonkwartier is ontstaan uit de fusie van Bernardus Wonen, Woningstichting Dinteloord en Brabantse Waard en is een zeer ambitieuze organisatie.

Het verduurzamen van het woningbezit is voor Woonkwartier een onderwerp dat speelt en waar ze nog een inhaalslag willen maken. Voor woonkwartier kwam nu het moment om lid te worden van Stroomversnelling. Wim Nieuwkerk, projectleider vastgoed bij Woonkwartier zegt hierover:”We zullen zeker gaan bijdragen aan Stroomversnelling, maar in eerste instantie zijn we lid geworden om kennis te vergaren. Voor ons is het allemaal nieuw en we willen gebruik maken van de kennis die aanwezig is.”

Woonkwartier heeft wel al een project op het oog waar ze een Nul op de Meter-renovatie willen gaan toepassen. De kennis die ze binnen dit project gaan opdoen willen ze terugbrengen in de vereniging. Woonkwartier en Stroomversnelling zullen in september meer informatie over dit project bekendmaken. Wim Nieuwkerk gaf afgelopen samenwerkdag wel alvast een tipje van de sluier:

Deel dit bericht via social media: