Zoeken

Generic filters
Exact matches only
Stroomversnelling op linkedinStroomversnelling op twitterStroomversnelling op youtubeStroomversnelling op flickr

Zwaluwe Bouw, met 35 jaar ervaring op zoek naar een nieuwe stap

Zwaluwe Bouwbedrijf is op de tiende Samenwerkdag van dit jaar lid geworden van Stroomversnelling. Rob van der Feijst, directeur van Zwaluwe en Leen van Dijke, bestuursvoorzitter van Stroomversnelling ondertekenden dinsdag 4 oktober de overeenkomst. Daarmee trekt Stroomversnelling een nieuwe ervaren speler in de bouw aan. Een echt familiebedrijf dat ook tijdens de crisis alles op alles heeft gezet om vaklieden in huis te houden.

Zwaluwe Bouw renoveert regelmatig woningen voor woningcorporaties in Noord-Brabant en Zuid-Holland. Al acht jaar werken zij nu met een duurzaam renovatieconcept; Zwaluwe-energiek. Nu willen ze graag een stap verder en het concept uitwerken naar Nul op de Meter. Hiervoor zoeken ze ketenpartners op het gebied van installatie en monitoring. Zelf brengt Zwaluwe veel kennis in op technisch gebied en bewonerscommunicatie.

Door het lidmaatschap hoopt Zwaluwe ook meer inzicht te krijgen in het inventariseren en kwantificeren van de risico’s op korte en lange termijn die Nul op de Meter projecten met zich meebrengen. Ook het uitwisselen van kennis en ervaring is belangrijk voor ze. Dat is direct al gelukt op de Samenwerkdag waarbij Rob van der Feijst aanwezig was: “Wat een inspirerende dag! Erg divers, hoog niveau en goed verzorgd. Ik had me er een heel andere voorstelling van gemaakt.”

Deel dit bericht via social media: