Zoeken

Generic filters
Exact matches only
Stroomversnelling op linkedinStroomversnelling op twitterStroomversnelling op youtubeStroomversnelling op flickr

ALV Bestuurdersdiner 2019

Thema events

Op donderdag 14 november organiseert Stroomversnelling voor bestuurders van haar leden en partners het bestuurdersdiner . Voorafgaand aan het diner vindt de jaarlijkse ALV plaats. We zijn te gast bij DigiBase | VolkerWessels.

De gebouwde omgeving moet in ca. 30 jaar tijd naar energieneutraal. En, volgens het Klimaatakkoord, ook nog eens woonlastenneutraal. Hoe doen we dat, en waar halen we de mensen vandaan? Er zijn door (leden van) Stroomversnelling grote stappen gemaakt naar ‘product-denken’. Het aantal losse componenten – en daarmee de handelingen op de bouwplaats- zijn al ver teruggebracht. Maar we moeten verder op die ingeslagen weg. Industrialisatie van productie; ook als het om hele specifieke producten gaat zoals zelf aangebrachte voorzieningen, of specifieke (woon)wensen van bewoners.

Na de jaarlijkse ALV gaan we aan tafel in gesprek over de prioriteiten om industrialisatie te versnellen. Dit doen we met bestuurders en transitiemakers van de leden en partners van Stroomversnelling.

Programma
15.30 uur  Inloop
15.45 uur  Welkom door VolkerWessels
16.30 uur  ALV (stukken volgen begin november)
17.30 uur   Diner
21.00 uur  Afsluiting van het diner

Aanmelden:
Aanmelden kan via de knop ‘inschrijven’. Hier kun je ook aangeven of er dieetwensen en/of allergieën zijn waar wij rekening mee kunnen houden.

 

Deel dit bericht via social media: