Zoeken

Generic filters
Exact matches only
Stroomversnelling op linkedinStroomversnelling op twitterStroomversnelling op youtubeStroomversnelling op flickr

Deep Dive NOM keur en NOM in stappen voor leveranciers & ketenpartners

Thema events

De overheid stuurt vanuit het klimaatakkoord en wetgeving steeds meer richting meetbare prestaties. En garanties hebben een vaste plek gekregen in de bouw. Deze ontwikkelingen werken door in de praktijk van ketenpartners en toeleveranciers die steeds meer te maken krijgen met opdrachtgevers die afspraken willen maken over prestaties en garanties.

Daarom organiseert Stroomversnelling een Deep Dive voor toeleveranciers en ketenpartners die betrokken zijn bij NOM of NOM ready opgaven .

Het programma bestaat uit 3 blokken:

  • Actualiteit en klimaatopgave, wat is de opgave en wat betekent dit voor (n)u?
  • Prestatiegericht werken: hoe werkt dat in de praktijk? En hoe werkt dit door voor toeleveranciers & ketenpartners? Praktische handvatten op basis van ervaringen en voorbeelden.
  • Kwaliteitsborging en de rol van bouwers, leveranciers en andere ketenpartners.

Tijdens de Deep Dive gaan we aan de hand van voorbeelden en ervaringen in op wat het betekent om mee te werken aan de realisatie van projecten waar een kwaliteitskader als NOM keur gebruikt wordt. En gaan we in op vragen die hiermee verband houden. Wan wat betekenen de prestaties voor de producten van de toeleverancier, hoe wordt uw product in de praktijk gebruikt. Hoe houd u grip op de prestaties van uw installatie, gevel of dak? En wat betekent dit voor u tijdens de ontwerp-, realisatie- en onderhoudsfase? Welke risico’s zijn er voor u?

Tijdens de Deep Dive komen deze onderwerpen aan bod en nemen we u graag mee!

We sluiten de Deep Dive af met een gezamenlijke lunch waarin ruimte is om te netwerken en uit te wisselen!

Deel dit bericht via social media: