Zoeken

Generic filters
Exact matches only
Stroomversnelling op linkedinStroomversnelling op twitterStroomversnelling op youtubeStroomversnelling op flickr

Congres Hestia

Events derden

De energietransitie moet versnellen om de gestelde klimaatdoelen te behalen en de negatieve effecten van klimaatverandering te beperken. Om tot effectief beleid te komen en de juiste beslissingen te nemen, zijn betrouwbare inzichten nodig in de effecten van verschillende maatregelen. Met perspectieven en scenario’s worden daarvoor prognoses gemaakt, gebaseerd op inputdata uit de praktijk en gevalideerde fysische modellen.

Het nieuwe simulatiemodel Hestia duikt in de details: het levert een zeer breed scala aan effectenberekeningen, waaronder de kosten en energiebesparing bij verschillende beleidsbeslissingen.

Voor wie?
Tijdens het congres ‘Hestia: de energetische toekomst van de Nederlandse woningvoorraad in beeld’ wordt het model gepresenteerd voor modelleurs, beleidsmedewerkers, wetenschappers en andere geïnteresseerden. In één middag maakt u kennis met de werking, de toepassingen en de mogelijkheden van Hestia. Zo zal Hestia onder andere ingezet gaan worden voor de Klimaat- en Energie Verkenning (KEV).

Kijk op de website van energy.nl voor meer informatie

Deel dit bericht via social media: