Zoeken

Generic filters
Exact matches only
Stroomversnelling op linkedinStroomversnelling op twitterStroomversnelling op youtubeStroomversnelling op flickr

Congres Natuurlijk 2022

Events derden

Agenda Natuurinclusief, Werklandschappen van de Toekomst, mogelijke inpassing in het Bouwbesluit en straks de Omgevingswet, tal van natuurinclusieve projecten …. Natuurinclusief bouwen zit in de lift. Gelukkig maar. Want de klok tikt. Dus we moeten! En natuur in gebouwen, straten, wijken en steden maakt ook aantoonbaar gelukkiger en gezonder. En dat is niet zo gek. Want we zijn immers natuur!

Toch is de praktijk weerbarstig. Tussen droom en daad liggen praktische bezwaren. Dus moeten we juist nu extra investeren in overtuiging, urgentie, visie, geld, kennis, inspiratie en voorbeelden. Samen de volgende stappen zetten, dat zijn we verplicht aan de volgende generaties!

We bundelen de krachten op 24 november, zetten alle stakeholders om tafel, nodigen koplopers uit om hun inspiratie, visie en ervaringen te delen. We dagen kritisch geïnteresseerden uit hun vragen voor te leggen aan experts en ervaringsdeskundigen. Tackelen de meest voorkomende knelpunten. En laten ons leiden door de next generation om de urgentie te benadrukken en ons op te jagen met frisse ideeën. Zo is Congres Natuurlijk dé ontmoetingsplaats en katalysator voor iedereen die zijn of haar steentje wil bijdragen aan het verheffen van natuurinclusief bouwen tot het nieuwe normaal en die de doorbraak nu wil forceren.

Deel dit bericht via social media: