Zoeken

Generic filters
Exact matches only
Stroomversnelling op linkedinStroomversnelling op twitterStroomversnelling op youtubeStroomversnelling op flickr

Kennisbijeenkomst Nationale Prestatieafspraken vertalen in beleid

Events derden

Op donderdag 16 november organiseert Atriensis de kennisbijeenkomst ‘Nationale Prestatieafspraken vertalen in beleid ‘ bij Bar Beton in Utrecht.

Op 30 juni 2022 zijn, als tegenprestatie voor het vervallen van de verhuurderheffing, de Nationale Prestatieafspraken tussen Aedes, Woonbond, VNG en Rijksoverheid gepubliceerd. De Nationale Prestatieafspraken vragen veel van corporaties. 2030 kruipt snel dichterbij. Om de afspraken te halen, is het noodzakelijk deze te integreren in het huidige beleid of hier nieuw beleid op te maken. De afspraken neem je mee in beleidsplannen die je vervolgens omzet naar uitvoeringsplannen. Maar hoe pak je dit aan en hoe begin je? Hoe maak je een concrete vertaalslag van deze afspraken naar een beleid? Belangrijk om hier snel mee aan de slag te gaan.

Tijdens deze kennisbijeenkomst zullen we dieper ingaan op de gemaakte afspraken en de huidige situatie schetsen. Hoe kunnen woningcorporaties deze afspraken voor 2030 daadwerkelijk realiseren? Hoe kunnen ze dit effectief aanpakken?

Dyon Noy van Atriensis projecten, Victor Burger van Finance Ideas, Simon Verduijn van Stroomversnelling en Marco de Boer van VBTM Advocaten delen hun inzichten vanuit de eigen expertise.

Kijk op de website van het event voor meer informatie.

Deel dit bericht via social media: