Zoeken

Generic filters
Exact matches only
Stroomversnelling op linkedinStroomversnelling op twitterStroomversnelling op youtubeStroomversnelling op flickr

Samenwerkdag 24 september

Samenwerkdagen

Na een periode met uitsluitend online evenementen, staat voor 24 september de eerste hybride Samenwerkdag op de agenda. De Samenwerkdag is voor een beperkt aantal deelnemers, en met inachtneming van de Corona maatregelen, op locatie te volgen. Iedereen die niet op locatie aanwezig kan of wil zijn kan online deelnemen aan deze hybride Samenwerkdag. We starten om 13.00 uur met een informele lunch voor de deelnemers op locatie. Het inhoudelijke programma start om 13.30, op locatie en online, en daarbij komen onderstaande onderwerpen aan bod. 

Update uitvoering Klimaatakkoord

We openen met een update van de uitvoering van het Klimaatakkoord. Ivo Opstelten en Leen van Dijke bespreken de laatste stand van zaken met betrekking tot Standaard & Streefwaarden, Woonlastenneutraliteit en de Warmtewet 2.0.

NOM in stappen, het eerste certificaat

Eind Augustus is het eerste NOM in stappen certificaat uitgereikt aan Volker Wessels voor het Nieuw Wonen concept. Niels Sijpheer van Stroomversnelling en Werner Schultink van Volker Wessels vertellen over het proces van tot stand koming van de eerste certificering waar ze beiden intensief aan hebben gewerkt. 

Prestatiegericht werken – handreiking en praktijktafel

De tijd is nú rijp om snelheid te maken in de energietransitie willen we doelstellingen in 2050 ook daadwerkelijk halen. Verduurzamen van woningen kost veel tijd. Prestatiegericht werken versnelt dit proces en zorgt voor aantoonbare kwaliteit, prestaties en resultaten. Naast de EPV doen de nieuwe verplichte kwaliteitskaders BENG en de Standaard en Streefwaarden hun intrede. Hoe kan je prestatiegericht werken met kwaliteitskaders op portefeuille en inkoopniveau? Hoe bereid je de complete woningportefeuille voor op een nieuwe duurzame warmtevoorziening in 2050? Stroomversnelling ontwikkelt een aanpak en handreiking en gaat met u aan de slag in een Praktijktafel. Niels Sijpheer, Simon Verduijn, José van der Loop en Felix van Gemen vertellen je er graag meer over. 

Programma

13:00 – 13:30   Inloop met lunch
13:30 – 14:15   Update uitvoering Klimaatakkoord
14:15 – 15:00   NOM in stappen, het eerste certificaat
15:00 – 15:15   Pauze
15:15 – 16:00   Prestatiegericht werken
16:00 – 17:00   Napraten (borrel op locatie)

Deel dit bericht via social media: