Zoeken

Generic filters
Exact matches only
Stroomversnelling op linkedinStroomversnelling op twitterStroomversnelling op youtubeStroomversnelling op flickr

Samenwerkdag 31 maart

Samenwerkdagen

Het programma verduurzaming gebouwde omgeving, waarmee de nationale klimaatdoelen voor onze sector moeten worden gerealiseerd, gaat impact hebben op gemeenten, bouwpartijen, corporaties, VVE’s en alle andere gebouweigenaren. Een doeltreffende invulling van het programma is essentieel voor een succesvolle uitvoering.

Tijdens de Samenwerkdag van 31 maart wil Stroomversnelling samen met haar leden, die als koplopers goed zicht hebben op de beste aanpak, kijken hoe het nationale programma zo effectief mogelijk gemaakt kan worden. De uitkomst van deze Samenwerkdag zetten we in voor onze gesprekken hierover met de beleidsmakers in Den Haag.

Programma


We starten de Samenwerkdag om 12.30 uur met een informele lunch. Om 13.30 uur beginnen we het inhoudelijke programma met een plenaire update over de ontwikkelingen waarna we de groep opdelen om naar drie aspecten van het programma verduurzaming gebouwde omgeving te kijken. Stroomversnelling heeft hier haar ideeën over maar hoort graag van jullie:

  • Hoe kom je tot een betaalbaar integraal aanbod voor de particulier én een kansrijke gewilde markt voor de bouwer?
  • Hoe ga je met het landelijk aanbod de lokale aanpak in je gemeente versterken?
  • Hoe profiteer je als woningcorporatie van de synergie die samenwerking in de VVE met zich meebrengt?

Om 16.00 uur sluiten we de samenwerkdag af met een netwerkborrel.

31 maart is hèt moment om als lid van Stroomversnelling de belangen en ideeën omtrent het programma verduurzaming gebouwde omgeving vanuit jouw organisatie of sector te delen.

Introducé

Als er binnen jouw netwerk iemand is die een waardevolle toevoeging kan zijn in deze conversatie dan kan je hem of haar als introducé meenemen door bij aanmelding te kiezen voor 2 personen en de gegevens van beide deelnemers in te vullen.

Deel dit bericht via social media: