Zoeken

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Stroomversnelling op linkedinStroomversnelling op twitterStroomversnelling op youtubeStroomversnelling op flickr

Gezocht: innovators in verduurzaming van de gebouwde omgeving

Tijdens Energy-Up op 2 oktober bieden we je de mogelijkheid jouw innovatie te laten zien op de innovatiemarkt. Test je product bij potentiële klanten, vind leveranciers en leer van de fouten van anderen. We zoeken naar innovaties met veel potentie. Past die omschrijving bij jouw product, dienst of proces? Vul dan het aanmeldformulier in. Er is plaats voor 10 deelnemers op basis van selectie.

Innovatiemarkt Energy-Up

 

Wat je kunt verwachten

De innovatiemarkt is onderdeel van het kloppend hart van Energy-Up. Op deze plek laten we zien hoe innovatie bijdraagt aan het realiseren van een CO2 neutrale woningvoorraad. We tonen producten, diensten of processen die ingrijpen op woning-, straat- of wijkniveau. Gedurende de dag is er op verschillende momenten ruimte voor bezoekers om een kijkje te nemen op de markt. Tijdens de inloop van 8:30 tot 10:00 in de lunchpauze  van 12:30 tot 14:00 en tijdens de borrel van 15:45 tot 17:00. 

Wat kun je van ons verwachten:

  • Voorafgaand aan Energy-Up houden we met iedere deelnemer aan de innovatiemarkt een interview dat we online verspreiden
  • Op de innovatiemarkt is standaard een plek beschikbaar met een tafel van circa 1×1 meter. Er is geen ruimte voor commerciële uitingen, het gaat om de innovatie zelf. Mocht je andere wensen hebben, geef die dan aan in het formulier
  • Als deelnemer aan de innovatiemarkt krijg je 2 vrijkaarten voor Energy-Up 2019

 

Aanmelden en selectie

  • Doel van de innovatiemarkt is wederzijdse inspiratie en netwerkmogelijkheden creëren. Op basis van het profiel van jouw innovatie beoordeelt Stroomversnelling of deze past binnen de doelstelling van Energy-Up. 
  • Er zijn 10 plekken beschikbaar op basis van first come, first serve en beoordeling door Stroomversnelling
  • Vul voor deelname het aanmeldformulier in
  • De inschrijving sluit op 13 september einde dag

 

Geselecteerde deelnemers

 

Contactpersoon

Contactpersoon voor de innovatiemarkt is Maarten Hommelberg.