Zoeken

Generic filters
Exact matches only
Stroomversnelling op linkedinStroomversnelling op twitterStroomversnelling op youtubeStroomversnelling op flickr

Gezocht: Woningcorporaties met Nul op de Meter wens

Stroomversnelling zoekt woningcorporaties die dit jaar nog aan de slag willen met Nul op de Meter. Voor deze woningcorporaties biedt Stroomversnelling twee unieke kansen waarmee een Nul op de Meter ambitie waargemaakt kan worden.

1.     Woningcorporaties met uitpondplan en NOM wens:
Samen onderzoeken we wat een Nul op de Meter make-over doet met de waarde van een bestaande huurwoning. Er is voor 20 voorbeeldwoningen in het hele land vanuit het ministerie van BZK 300.000 euro beschikbaar gesteld voor corporaties die hiermee aan de slag willen. 

Lees hier de volledige uitvraag 

2.    Tien woningcorporaties met een wens voor levensloopbestendige én NOM woningen:
Welke corporaties willen onderzoeken en bewijzen dat een gecombineerde Langer Thuis + Nul op de Meter renovatie woonlastenneutraal te maken is? 

Lees hier de volledige uitvraag

Voor beide pilots kunt u meer informatie vinden op:
http://stroomversnelling.nl/over-stroomversnelling/stroomversnelling/pilots/

Stroomversnelling en Energiesprong|Platform31
Binnen het woondomein zijn in de afgelopen jaren al goede producten ontwikkeld, er zijn pilots opgestart en grote stappen gemaakt in de doorontwikkeling van Nul op de Meter verbouwingen. Maar we zijn er nog niet. In 2016 doet Stroomversnelling een oproep voor bijzondere pilots binnen het woondomein. Een unieke kans voor woningcorporaties met Nul op de Meter ambities. Hieronder kunt u de actuele oproepen vinden.

Begin 2016 is de vereniging Stroomversnelling ontstaan om Nul op de Meter woningen en renovaties verder op grote schaal mogelijk te maken. Stroomversnelling is een netwerk van ambitieuze bouwers, toeleveranciers, corporaties, gemeentes, financiers, netbeheerders en anderen die samen aan de slag gaan. Energiesprong|Platform31 richt zich als innovatieprogramma vanaf 2016 voornamelijk op gebouwen voor scholen, kantoren en zorg, maar blijft ook betrokken bij de pilots voor Duurzaam Thuis.

Deel dit bericht via social media: