Zoeken

Generic filters
Exact matches only
Stroomversnelling op linkedinStroomversnelling op twitterStroomversnelling op youtubeStroomversnelling op flickr

Nieuwe training: hoe vraag je de energieprestatie uit? En hoe bied je aan?

Prestatiegericht werken in vraag en aanbod voor corporaties en bouwers

Je wilt woningen renoveren of nieuw bouwen die comfortabel, gezond en energiezuinig zijn en je wilt dat ze betaalbaar blijven voor huurders. Als corporatiemedewerker sta je dan voor de uitdaging hoe je komt van traditioneel aanbesteden tot een proces waarbij je garantie krijgt op de prestaties die je hebt gevraagd. En als bouwer wil je de vrijheid om hiervoor integrale en efficiënte oplossingen te ontwikkelen en aan te bieden. 

Hoe kom je als corporatie dan tot de juiste vraag aan een bouwer? En hoe beantwoord je als bouwer deze vraag van een corporatie? Op zo’n manier dat de bouwer ruimte krijgt voor een goede oplossing en de corporatie garantie heeft op de prestaties na de oplevering. Daarom organiseert Stroomversnelling de online training

Hoe vraag je de (energie)prestatie uit en hoe bied je aan?

Na deze training ben je in staat eisen te formuleren waarbij de gewenste prestaties na oplevering glashelder zijn en een bouwer vrij is de oplossing zelf te kiezen. Een oplossing waar een bouwer vervolgens vol vertrouwen garanties op kan afgeven. En waarbij de corporatie weet dat het product presteert als is aangeboden. Een spannend onderdeel op de laatste dag van de training is dat je als corporatie en bouwer samen oefent hoe je functionele prestatie-eisen formuleert. En je ziet hoe de ander die interpreteert. Droogzwemmen dus, zodat je straks in het echt precies weet wat je van elkaar kunt verwachten. 

Ben je benieuwd naar deze training?

Op woensdag 13 mei, woensdag 27 mei en 3 juni van 10 tot 11 uur vinden introducties plaats. Je kunt hieraan deelnemen zonder verdere verplichtingen voor het vervolg van deze training. Ben je enthousiast, dan kan je je daarna inschrijven voor de online trainingsmiddagen die worden georganiseerd voor: 

  • Medewerkers van corporaties op 18 juni van 13:00 tot 15:00
  • Medewerkers van bouwers op 2 juli van 13:00 tot 15:00
  • Tenslotte vindt een gezamenlijke online trainingsmiddag plaats op 16 juli van 13:00 tot 15:00.

Wil je meer weten of aanmelden voor de introductiebijeenkomst? Klik hier!

Direct aanmelden voor de training kan hier.

Deel dit bericht via social media: