Zoeken

Generic filters
Exact matches only
Stroomversnelling op linkedinStroomversnelling op twitterStroomversnelling op youtubeStroomversnelling op flickr

NOM Keur heeft eigen website: nomkeur.nl

Na een eerste fase van ervaring opdoen met de eisen en reacties uit de markt heeft het NOM Keur nu een eigen website gekregen: nomkeur.nl. Een belangrijke stap op weg naar een geherpositioneerd NOM Keur, dat geheel onafhankelijk is van Stroomversnelling. Tegelijkertijd wordt er gebouwd aan een nieuw marktsegment: het deel van de markt dat staat voor kwaliteit en prestatiegarantie bij nul-op-de-meter renovatie en nieuwbouw.

‘Beter wonen voor hetzelfde geld’ is een belangrijk principe bij een nul-op-de-meter woning. Investeringen om een huis energiezuinig te maken kunnen gefinancierd worden uit de lange termijn besparing op energielasten. Deze manier van financieren staat of valt echter met het waarmaken van de beloofde energieprestaties. Een woning is dan opeens geen opeenstapeling van bouwmaterialen meer, maar een product dat voor 10, 20 of 30 jaar een gegarandeerde (energie)prestatie moet gaan leveren. Reden genoeg om hiervoor een keurmerk te ontwikkelen. Bouwers kunnen met het keurmerk laten zien dat ze deze manier van denken omarmen en beheersen. Afnemers krijgen garantie op de prestatie.

NOM Keur wordt onafhankelijk
“NOM Keur was in eerste instantie iets wat er gewoon moest komen. Nu zitten we in de tweede fase: het NOM Keur wordt binnenkort volledig onafhankelijk. Voortaan wordt het keurmerk los van Stroomversnelling gepresenteerd op de nieuwe NOM Keur website,” aldus Stroomversnelling-voorzitter Ivo Opstelten.

NOM Keur marketeer Hans van Velthoven licht de nieuwe website toe: “NOM Keur is straks een onafhankelijk kwaliteitsstempel dat concurrentievoordeel biedt. We zijn streng maar rechtvaardig, en we helpen ook bij het doorontwikkelen van NOM-proposities, daar hebben we manieren en middelen voor. Op de nieuwe website is duidelijk te zien waar NOM Keur meerwaarde heeft ten opzichte van de andere gangbare energetische ambitieniveau’s: Label A, EPG (EPC-norm), BENG en EPV. Ook de keurhouder kan hiermee haarscherp uitleggen wat de waarde van NOM Keur is.”

Meer weten over NOM Keur? Neem dan contact op met Simon Verduijn (Projectleider NOM Keur), 06 – 1587 9562, of met Hans van Velthoven (NOM Keur marketing), 06 – 1444 6948.

Deel dit bericht via social media: