Zoeken

Generic filters
Exact matches only
Stroomversnelling op linkedinStroomversnelling op twitterStroomversnelling op youtubeStroomversnelling op flickr

Verslag Stroomversnelling Samenwerkmiddag 23 mei 2019

23 mei vond een mooi vol en inspirerend programma plaats met als thema: Energietransitie gebouwde omgeving wordt ‘het nieuwe normaal’

Ivo Opstelten (directeur Stroomversnelling) verwelkomt de deelnemers aan de Samenwerkmiddag in Houten. Een speciaal welkom is er voor Joost Hartlief (Beleidsmedewerker BZK) die zal aanschuiven bij de EPV-sessie, voor Margriet Drijver (bestuurlijk boegbeeld Renovatieversneller) en voor de partners van TKI Urban Energy en D2Grid . Na een korte update over het Klimaatakkoord, en over de berekeningen die het PBL heeft gemaakt met betrekking tot de opbrengst van duurzame warmtenetten, wordt de aandacht gevestigd op het jaarlijkse Stroomversnelling-event Energy-Up.

Energy-Up 2019

Energy-Up vindt dit jaar plaats op 2 oktober. Aanmelden hier nu al mogelijk. Het plenaire programma bevat onder andere een discussie met de klimaat-woordvoerders uit de Tweede Kamer en een rondetafelgesprek met opinieleiders uit de industrie en de ambtelijke top. Daarnaast is er een uitgebreid programma van deelsessies die er allemaal op gericht zijn om deelnemers handvatten en handelingsperspectief te bieden. Het motto voor 2019 luidt: ‘Het nieuwe normaal’.

3 Deelsessies tijdens de samenwerkingsmiddag

De middag is opgedeeld in verschillende deelsessies. In onderstaande artikelen geven we een link naar verslagen van de gesprekken die leden van stroomversnelling gevoerd hebben.