Zoeken

Generic filters
Exact matches only
Stroomversnelling op linkedinStroomversnelling op twitterStroomversnelling op youtubeStroomversnelling op flickr

Webinarreeks Na-isoleren zonder vochtproblemen

Op dinsdag 2 maart a.s. lanceren TKI Urban Energy, Stroomversnelling en Nieman Raadgevende Ingenieurs de Routekaart Na-isolatie middels een online bijeenkomst. De lancering van de routekaart is de aftrap van een webinarreeks over het na-isoleren van woningen. Volgend op de lancering voor de routekaart zijn twee sessies waarin de nieuwste ontwikkelingen worden besproken rondom isolatie en ventilatie (met warmteterugwinning). In de tweede en derde sessie zullen verschillende innovators hun product pitchen.

Lancering Routekaart Na-isolatie

Vochtproblemen en schimmel door na-isolatie: de nachtmerrie van iedere woningeigenaar. Toch komt het vaker voor dat je denkt. Gebrek aan een integraal plan, bouwfysische kennis en onkunde ligt hier vaak aan ten grondslag. Stroomversnelling en Nieman Raadgevende Ingenieurs hebben daarom, in opdracht van TKI Urban Energy en samen met koplopers onder de markt- en kennis partijen, een eerste routekaart ontwikkeld waarmee adviseurs, energieloketten, bouwmarkten maar ook particuliere woningeigenaren beter zicht op mogelijke risico’s en aandachtspunten krijgen, waardoor gemakkelijker spijtvrije keuzes gemaakt kunnen worden.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is bedoeld voor o.a. energielokketten, adviseurs, kennisplatforms, energiecoaches, energieregisseurs en mkb-aannemers.

Ben jij benieuwd naar hoe de ‘Routekaart Na-isolatie’ problemen helpt voorkomen voor jouw isolatieproject(en)? Schrijf je dan kosteloos in voor deze webinarreeks 

Programma 2 maart: Lancering Routekaart Na-isolatie
  • 10:15 – 10.30 uur Inloop en aftrap – TKI Urban Energy (Orin Tijsse Klaasen)
  • 10:30 – 11:20 uur Introductie en uitleg routekaart – Stroomversnelling (Wanda van Enst en Sjoerd Klijn Velderman)
  • 11:20 – 11:50 uur Werken met de Routekaart d.m.v. een praktijkcasus
  • 11:50 – 12:00 uur Delen van inzichten en afsluiting
Webinarreeks
  • dinsdag 2 maart 10:30 uur 12:00 uur Lancering Routekaart
  • dinsdag 16 maart 11:00 – 12:00 uur Innovaties op het gebied van isolatie
  • dinsdag 23 maart 11:00 – 12:00 uur Innovaties op het gebied van ventilatie en WTW

 

Deel dit bericht via social media: