Zoeken

Generic filters
Exact matches only
Stroomversnelling op linkedinStroomversnelling op twitterStroomversnelling op youtubeStroomversnelling op flickr

Fabriekstour langs innovatieve woningproducenten: "Zien is geloven!"

De vraag naar betaalbare nieuwbouwwoningen overstijgt het aanbod. Voor de bouwsector betekent dit een uitdaging om snel meer woningen te bouwen. Tegelijkertijd is in de bouwsector in korte tijd een tekort aan productiecapaciteit ontstaan. Dit leidt tot meer prijsdruk en belemmert snelle opschaling van de bouwproductie.

Voor woningcorporaties ligt er een gezamenlijke opgave om snel betaalbare woningen te realiseren, die voldoen aan nieuwe eisen op het gebied van duurzaamheid en waarvan de kwaliteit aansluit bij verschillende doelgroepen. Innovaties in de bouwsector kunnen daarbij behulpzaam zijn.

Het toepassen van vernieuwende productiewijzen en producten begint bij de bekendheid ervan. Daarom organiseert Aedes samen met enkele partners van de Vernieuwingsagenda (Stroomversnelling, Bouwend Nederland, Uneto/VNI, NVB-bouw en Platform31) een Fabrieks- en Inspiratietour onder het motto “Zien is geloven!”

Tijdens deze tour geven vijf innovatieve bouwbedrijven inzicht in de wijze waarop zij door hun vernieuwende wijze van produceren, een bijdrage leveren aan het versnellen van het bouwproces, de betaalbaarheid en verhoging van de kwaliteit van de geleverde woningen. Voor bestuurders, directeuren vastgoed, portefeuillemanagers en toezichthouders van corporaties een goed moment om zich te laten inspireren en kennis te maken met voorlopers in de bouwsector en hun werkwijzen.

De Fabriekstour bestaat uit 5 etappes:

Aanmelden kan via de website van Platform31. Medewerkers van corporaties hebben daarbij voorrang.

Deel dit bericht via social media: